Telefakt

Telefakt - glavna informativna emisija na BK televiziji, emitovana svakog dana u 15.55, 18.55 i 23.55. Prvi Telefakt emitovan je 8. aprila 1995. godine. Jedna od retkih informativnih emisija čiji naziv gledaoci dan danas pamte.

Ukrštene reči

Emisija o događajima u bivšoj Jugoslaviji, emitovana je svakog radnog dana u trajanju do petnaest minuta. Nadovezivala se na političke prilike u Srbiji i pratila šta se dešava u zemljama oko nas. Gledaoci su imali priliku da saznaju kako žive građani Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije.

Zlatna žica

Najgledaniji kviz u tadašnjoj Jugoslaviji, koji je svakodnevno pratilo do milion gledalaca. Zlatna žica predstavljala je spoj kontakt programa, telefonske igre znanja i kviza. Jedan je od kvizova koga i danas gledaoci pominju i sa radošću se sećaju.

Razotkrivanje

Emisija se bavila portretisanjem javnih ličnosti, glumaca, pevača, sportista, političara. Sastojala se od intervjua portretisane ličnosti i njegovih/njenih prijatelja i saradnika.

Budilnik

Najgledaniji jutarnji program u periodu od 2004. do 2006. Rađen je po svetskim standardima, a ekipa voditelja bila je sastavljena od tada najpoznatijih voditelja: Maje Japundže (sada Nikolić), Irene Đurić (sada Popović Jarčov), Dejana Pantelića, Slavka Beleslina i Ivana Zeljkovića. "Budilnik" je „zvonio“ da bi gledaoce informisao, zabavljao ali i edukovao, a svojom dinamikom i sasvim novim pristupom jutarnjem programu učinio je da gledaocima BK televizije jutro postane omiljeni deo dana.

Tačno 1

Jednočasovna kolažna emisija, takozvani infotainment, koja se emitovala radnim danima tačno u 13h, sastavljena od vesti, zanimljivih ljudskih priča - i potresnih i zabavnih, izveštaja sa premijera, koktela, koncerata, zabava, priča o životima domaćih i svetskih javnih ličnosti. U studiju su gostovali stručnjaci, sociolozi, psiholozi, glumci, sportisti, pevači, a jedan od segmenata emisije bio je i nagradni kviz.