Video i TV produkcija

Video zapis je najsnažniji oblik promocije, jednostavno zato što širokoj publici prenosi poruku u interaktivnom mixu zvuka, slike i pokreta. Za razliku od ostalih načina komunikacije video odmah dopire do vaših klijenata, potencijalnih kupaca, poslovnih partnera…. 

Dokazano je da video marketing doprinosi većoj posećenosti vaših profila na društvenim mrežama i vaše web stranice i zato je VIDEO postao najefikasniji alat za promociju. Posetilac se ne oseća usamljen ispred monitora, već ima utisak interakcije, ne mora da čitai suvoparne činjenice u dugačkim tekstovima kako bi dobio željenu informaciju. Dokazano je - PROMO VIDEO - najbolji je i najjeftiniji oblik marketinga.

Plus, profesionalno urađen promotivni materijal može znatno poboljšati imidž vaše kompanije.

Mi se bavimo video produkcijom, izradom tv reklama, video prezentacije, korporativnih i promo filmova, kratkih video zapisa za društvene mreže, mini web filmova, adaptiramo tv spotove. Sa vama prolazimo sve faze, od kreiranja same skice, pisanja scenarija, preko snimanja, montaže do izrade marketing strategije.

Video je budućnost komunikacije na internetu. Nezavisno od delatnosti kojom se bavite sa dobrim i profesionalno napravljenim promo video filmom osiguraćete kvalitetnu prezentaciju sebe, proizvoda i usluge koju nudite i dopreti do ciljane publike.

Belgrade To Bowie by Irena Popović Jarčov